Reserveren via AirBnBOntdek Hilversum

Op loopafstand van JillsBnB kun je het gezellige centrum van Hilversum vinden: diverse restaurantjes en terrasjes, het Film Theater (of VUE) en leuke winkeltjes. Ik tip je graag de lekkertste restaurantjes! Leuk om op de fiets alle gebouwen van de architect Dudok te ontdekken of een bezoek te brengen aan het museum Beeld en Geluid. Bij mooi weer kun je een sloep of zeilboot huren in Loosdrecht en diverse zwemplekken vinden om af te koelen.

Of duik lekker de natuur in; bos en hei liggen hier om de hoek! Kasteel Groeneveld in Baarn en het bosbad in Lage Vuursche, restaurant Buiten in de Kuil... allemaal een bezoekje waard.

In het centrum kun je ook de trein pakken naar Amersfoort (11 minuten), Utrecht (17 minuten), Amsterdam (19 minuten) voor een heuse citytrip. Gratis parkeren kan op 100 meter van het huis. De bushalte is op 15 meter, treinstation op 10 minuten lopen.

Dus ben je op zoek naar een echt origineel logeeradres dat centraal is gelegen met alles binnen handbereik? Dan is JillsBnB the place to be!

Uit eten?

Ik tip je graag de leukste en lekkerste restaurantjes..

Mout

Baak

Chef aan de Werf

Proeflokaal De Serre

Bij de TuinmanHot Spots

Om te ontdekken, te lunchen en te ervaren

De Groene Afslag

Vonk in de Wijk

Buiten in de kuil

Brambergen

Bos & natuur

Een frisse neus, ontdekken en erop uit!

Wandelroutes

Wandel-en fietsroutes

Boswandelingen voor kids


Naar de film

Filmtheater

Vue Hilversum

Cultureel

Museum Hilversum

Het water op

Zwemmen

Locatie

  • Vaartweg 67, 1211 JG Hilversum
    The Netherlands

Volg je ons al?